Kadın Azmağı’nda tekne turlarına yoğun ilgi

Muğla’nın Akyaka mahallesinde düzenlenen Kadın Azmağı tekne turlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Sakin Kent ünvanlı Akyaka mahallesindeki kadın azmağında düzenlenen tekne turları yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekti.

Bölgeye günübirlik tatil için gelen vatandaşlar Akyaka’da bulunan 2 kilometre uzunluğundaki Kadın Azmağında kuş sesleri arasında dinlendirici bir tekne turuna çıkıyor. Tura katılmayan tatilciler ise sıcaklığı 10-11 derece arasında değişen suda yüzmeyi tercih ediyor.

Kadın Azmağında tekne kaptanlığı yapan Osman Bircan, “Yoğunluk bu yıl için gerçekten hani tabiri caizse güzel bir sezonumuz geçiyor şu anda. Burası tabi cennetten bir köşe. Bunu ayrıca belirtmemiz lazım. Hele kadın azmak dediğimiz bölge gerçekten dünyada eşi benzeri bulunmayan, görünmeyen bir bölge. Doğasıyla, her şeyiyle mükemmel bir bölgeyi dolaşıyoruz. Yaklaşık 25-30 dakika sürüyor. Bu bölgeyi ziyarete gelince buraya genelde günü birlik olarak tabir ettiğimiz işte Marmaris tatil dönüşü, işte Bodrum’dan gelenler Fethiye dönüşleri olanlar muhakkak buraya uğruyorlar ve bu azmak turunu yapıp gidiyorlar. Çok güzel bir sezonumuz var” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir