Hem İstanbul’a yakın hem de oksijen deposu: Acelle Yaylası

İstanbul’un yanı başında eşsiz manzarası ve oksijen kaynağı doğasıyla dikkat çeken Acelle Yaylası, Sonbaharda ziyaretçilerine tarifsiz güzellikler sunuyor.

Dört mevsim farklı güzelliklere bürünen Sakarya'nın Akyazı ilçesindeki Acelle Yaylası, ziyaretçilerinin güz mevsiminin büyüleyici atmosferine davet ediyor. 

Akyazı’da yaklaşık bin 200 rakımlı Acelle Yaylası’nda sonbahar esintisi yaşanıyor. Çevre iller başta olmak üzere Ankara, İstanbul ve Bursa gibi birçok ilden yüzlerce misafirini ağırlayan yayla oluşan renk cümbüşüyle kendine hayran bırakıyor.

Dağ yürüyüşü, kampçılık gibi etkinliklere de ev sahipliği yapan yaylanın her bir noktası ayrı ayrı kartpostallık görüntüler oluşturuyor. 

Sonbaharın en güzel renklerini görmek isteyen doğaseverler de bölgede o anının tadını çıkarıyor.

İstanbul’dan tatil için Kuzuluk kaplıcalarına gelen ve yaylaya sonbahardaki renk cümbüşünü görmeye geldiklerini ifade eden Sibel Bostancı, “İstanbul’dan Sakarya’ya tatile geldik. Gelmişken de Acelle Yaylası’nı görmek istedik. Burası eşsiz doğa harikası. Tertemiz orman havası alıyoruz. Az bir zaman uyusanız bile enerji depoluyorsunuz. Yeşil ve mavinin birleşimi ile birlikte sonbaharın eşsiz renkleri çok harika bir görüntü sunuyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir