Havacılık sektörü Sivil Havacılık Zirvesi’nde buluşuyor

Havacılık sektörünün önde gelen isimleri, İstanbul Ticaret Üniversitesi Sivil Havacılık Topluluğu’nun düzenlediği V. Geleneksel Sivil Havacılık Zirvesi’nde buluşuyor.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Sivil Havacılık Topluluğu’nun, Havacılık sektörünün zirve isimlerini bir araya getirdiği; konferans ve panellerin, dil okullarının, şirket tanıtımlarının ve sürpriz ödüllü çekilişlerinin olduğu V. Geleneksel Sivil Havacılık Zirvesi, 7 Aralık tarihinde gerçekleşecek.

Havacılık sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren, sektörün tüm önde gelen isimlerini ve havacılığa gönül vermiş öğrencilerini bir araya getirip onlara bilgi ve deneyimlerini aktarmasını sağlayan, geleceğe daha bilinçli ve tecrübeli bireyler yetiştirmeyi amaçlayan zirvede paneller ve şirket tanıtımları sayesinde katılımcıların sektöre dair bilgilendirilmesi hedefleniyor.

Haber7.com ve Gezelim.com’un da medya sponsoru olduğu zirvede sırasıyla; THY B737 First Officer Emine Elif Coşkun, THY A330 Kaptan Pilotu Ayhan Sinmez, IGA Pazarlama ve Yolcu Hizmetleri Direktörü Sinem Yılmaz, Kamil Gökmen, APG Türkiye Direktörü ve APG Network Avrupa Başkan Yardımcısı Ferzan Ünlüsoy, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii İTÜ Arı Teknokent Müdürü Dr Caner Şentürk, Aeroportist Kurucusu ve Hava Kargo Uzmanı Mehmet Kali, UPS Türkiye İş Geliştirme Müdürü Gurur Eralp, TGS SAW İStasyon Müdürü Cihan Erdinç, Havaş İstanbul Havalimanı İstasyon Müdürü Yağmur Çavuşoğlu, THY Bakım Operasyon Kontrol Müdürü Sinan Otağ, THY Başkontrolörü Onur Ertanrıkulu sektör deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

V. Sivil Havacılık Zirvesi

  • Konferans Zamanı: 7 Aralık Çarşamba
  • Başlangıç Saati: 10.00
  • Bitiş saati: 17.00
  • Etkinlik Yeri: İstanbul Ticaret Üniversitesi Konferans Salonu (Sütlüce Kampüsü)

Sertifikalı zirvede yerinizi almak için katılım formunu doldurmayı unutmayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir