Hangi seyahat arama motorunu kullanmalı? İşte en başarılı arama motorları

Seyahate çıkmadan önce her şeyi ayrıntılarıyla planlamanız daha iyi bir tatil geçirmenize yardımcı olacaktır. Bu konuda gezginlerin en büyük yardımcısı seyahat arama motorları. Peki pek çok fayda sağlayan ve kullanılan bu web sitelerinin hangisini hangi amaç için kullanılır?

1- GOOGLE FLİGHTS

En başarılı 5 seyahat arama motoru

Google Flights en hızlı arama motoru olarak biliniyor. Siz daha arama kısmına yazarken sonuçlar gelmeye başlıyor. Hem masaüstünde hem mobilde rahatça kullanılabiliyor.

2- MOMONDO

En başarılı 5 seyahat arama motoru

Google’ın resmi havasının ardından seyahatin renkli bir aktivite olduğunu hatırlatıyor. Siz detayları girince o size en ucuz, en hızlı ve en iyi uçuşları sıralıyor.

3- KAYAK

En başarılı 5 seyahat arama motoru

En uygun fiyatlı uçuşları burada bulabilirsiniz. Expedia veya diğer seyahat arama motorlarına göre oldukça uygun fiyatlar bulup çıkartıyor karşınıza.

4- EXPEDİA

En başarılı 5 seyahat arama motoru

Hızlı filtrelemek için ideal. Bu sitenin tasarımı çok da çekici değil ancak filtrelemekte başarılı. Sizinle aynı anda kaç kişinin o aramaları yaptığını da gösteriyor.

5- ADİOSO

En başarılı 5 seyahat arama motoru

Adioso fiyatları düşük tutmak konusunda çok başarılı değil ancak site tasarımıyla kullanıcı dostu bir seyahat arama motoru.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir