HalalBooking deprem bölgesine yardım kampanyası başlattı

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli Güneydoğu Anadolu bölgesinde 10 ilde büyük bir yıkıma neden olan depremlerin ardından hem Türk hem de Türkiye’de hizmet vermekte olan uluslararası firmalardan depremzedelere destek mesajları ve bağışlar geliyor.

6 Şubat 04.17 ve 13.17’de meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler, Kahramanmaraş ve çevre illerde büyük bir yıkıma yol açtı. İlk depremin ardından Türkiye, uluslararası çapta yardım talebinde bulundu. Yardım talebi sonucunda pek çok ülke Türkiye’ye destek ekiplerini gönderirken şirketler de bağış kampanyalarıyla destekte bulundu.

Dünya çapında online helal özellikli otel-villa arama ve rezervasyon platformu HalalBooking de dünyanın farklı bölgelerinde yardım ve kalkınma faaliyetlerinde bulunan uluslararası insani yardım kuruluşu İslamic Relief ile birlikte destek kampanyalarına katılarak 200 bin Euro (4.056.344,53 Türk Lirası) değerinde yardım kampanyası başlattı.

HalalBooking sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada;

“HalalBooking olarak toplamda maksimum 100.000 Euro’ya kadar olan her türlü bağışı karşılama sözü veriyoruz. İster 10 Euro kadar küçük bir şey, ister 5.000 Euro kadar bir katkı olsun, her bağış yardımcı olur. 100.000 Euro toplandığında, HalalBooking bunu 200.000 Euro’ya tamamlayacak.” sözlerine yer verildi.

HalalBooking’in yardım kampanyasına paylaşılan linkten katılabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir