GastroANTEP çocuklar için düzenlenen etkinliklerle devam ediyor 

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali çocuklar için düzenlenen etkinliklerle devam ediyor.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan ve bu yıl beşincisi düzenlenen GastroANTEP’te çocuklar da unutulmaz anlar yaşadı.

Çuval yarışı, halat çekme, oyun parkuru ve yüz boyama gibi eğlenceli oyunların oynandığı alanda cam boyama, ahşap boyama, maske tasarım, mozaik, kum boyama atölyesi gibi birçok etkinlikle aileler çocuklarıyla birlikte keyifli anlar yaşıyor.  

Şehrin farklı sahnelerinde sergilenen çocuk tiyatrolarını izleyen çocuklar aynı zamanda çocuk etkinlik alanında kurulan sahnede çizgi film karakterlerinin de gösterilerini seyrediyorlar.

Festival’de çok eğlendiğini söyleyen Emirhan Köse, “Burada çok eğlendim. Topla küplerden devirdim. Baya eğlendim” dedi. Daha önceki festivallere hiç katılmadığını belirten 11 yaşındaki Eylül Pınar, “Şu anda festival parkındayım. Çok eğleniyorum. Bir sürü kaydıraktan kaydım. Herkes balon verdi. Çok eğlendim ben. Jenga oynadım. Çok eğlenceliydi. Daha önce festivale hiç gelmedim ama artık gelirim çok güzel bir yer” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir