Ganos Dağı etekleri sonbaharın renklerine büründü

Tekirdağ’da yer alan Ganos Dağı etekleri sonbaharla birlikte yeşil, sarı, turuncu ve kırmızının farklı tonlarıyla göz alıcı güzelliğe kavuştu.

Fotoğraf tutkunları ve doğaseverler, renk cümbüşü sunan ormanlık alanda hem yürüyüş yapmanın hem de fotoğraf çekmenin keyfini sürüyor.

Tekirdağ Fotoğraf Derneği Başkanı Güven Çelik, “Tekirdağ her mevsim insanların ilgisini çeken bir yer. Sonbaharın gelmesiyle de ormanlarda yaşanmaya başlayan renk değişimleri insanların ilgisini çekiyor. Özellikle fotoğrafçılar da gelip bu güzellikleri karelerine yansıtıyor. Yeşilden sarıya uzanan tüm renk tonlarını aynı karede bulabilmek mümkün, Herkesin gelip bu güzellikler arasında güzel anılar biriktirmesi gerekiyor.” dedi.

Yeniköy sakinlerinden Gülseren Gürkanlar, “Ganos Dağı eteklerindeki ormanların sonbaharın gelmesiyle eşsiz bir güzelliğe büründüğünü belirterek “Ormanların güzelliği… Kuş seslerini dinlemek isteyenler buraya gelip buranın tadını çıkarıyor. İnsanlar buraya gelip, bu güzellikleri yaşayıp buradan mutlu ayrılıyor.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir