Fotoğrafçılar Van Gölü Ekspresi için yarıştı

Van Gölü Ekspresi, özellikle kış aylarında Türkiye’nin çeşitli illerinden Bitlis’in Tatvan ilçesine kadar uzanan güzergahıyla fotoğraf severlerin ilgisini çekiyor. Karlı dağlarla bütünleşen tren, özellikle kış mevsiminde muhteşem manzaralar sunarak fotoğrafçıların ve yolculuk meraklılarının ilgisini çekiyor.

Bitlis’e gelen fotoğrafçılar, trenin yolculuğu sırasında ortaya çıkan etkileyici görüntüleri yakalamak için çaba harcıyor. Van Gölü Ekspresi, seyahat tutkunları, gezi severler ve üniversite öğrencileri arasında popüler bir tercih haline gelmiş durumda. Ankara-Tatvan arasında sefer yapan tren, kış aylarında unutulmaz manzaralar eşliğinde keyifli bir yolculuk imkanı sunuyor.

Yolculuk esnasında görülen muazzam manzaraları fotoğraflayan Suna Adak Bulut, Van Gölü Ekspresi’nin özel bir tren olduğunu söyleyerek, treni karlar içinde fotoğraflamayı tercih ettiklerini açıkladı. Fotoğraf sever Lale Çaktı da treni dışarıdan çekmek istediklerini ifade ederken, bu güzergahın herkes tarafından kullanılması gerektiğini düşündüğünü paylaştı.

İstanbul’dan gelen Emine Özel ise Van Gölü Ekspresi’ni her zaman karlar içinde çekmeye özen gösterdiklerini dile söyledi. Trenin fotoğraflarını çekerek güzel anılar biriktirdiklerini belirten Özel, bu deneyimi yaşamanın keyifli olduğunu anlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir