Eyfel Kulesi’ni fotoğraflamak için en iyi noktalar

Dünyanın ilgisini çeken bir gezi adresi ve muhteşem mimarlık örneği Eyfel Kulesi’ni birçok farklı açıdan çekebileceğinizi biliyor muydunuz? Büyük ustalıkla bir araya getirilen demir yığını harika manzara oluşturuyor. Fransa’nın simgesi halinde. Tüm dünyanın da ilgi odağı konumunda. Paris denildiğinde ilk akla gelen gezi yeri olan Eyfel Kulesi’ni çok iyi şekilde fotoğraflamanız için birkaç yer önerisi var. Bu yerlerde en iyi kareleri çıkartabilir ve sosyal medyada beğeni rekorları kıracak Eyfel Kulesi fotoğrafları çekebilirsiniz.

l’Université Sokağı

1– l’Université Sokağı

Hem Eyfel Kulesi hem de en eski Paris mimarisi aynı karede bu sokakta buluşuyor. Eyfel Kulesi ile beraber en güzel fotoğraf karesini çekmek isteyen herkes bu sokağa mutlaka geliyor. Klasik Paris mimarisi ile beraber Eyfel Kulesi muhteşem görünüyor. Kulenin içerisinde bulunduğu parktan buraya açılan kapı var. Çok kolay şekilde bu sokağa çıkabilirsiniz.

Champ De Mars

2-  Champ De Mars

Eyfel Kulesi’nin önünde uzanan yemyeşil çim bahçesi bulunuyor. Burası da Paris’in simgesi olan demir kulenin önünde fotoğraf çekilecek harika bir yer. Aileler, arkadaşlar, müzisyenler ve daha niceleri bu yeşil alanda Eyfel Kulesi’nin tadını çıkarıyor. Çok net ve önünde hiçbir engel olmadan fotoğraf çekebileceğiniz harika yer.

Eyfel Kulesi Atlıkarıncası

3- Eyfel Kulesi Atlıkarıncası

Kulenin önünde fotoğraf çekileceğiniz harika yerlerden biri de Eyfel Kulesi Atlıkarıncası. Öyle güzel bir kare çıkıyor ki buradan herkes hayran kalıyor. Hoş bir müzikle çekilen videolar ise beğeni rekorları kırıyor. Siz de Paris gezinizde muhteşem bir Eyfel Kulesi karesi elde etmek isterseniz Eyfel Kulesi Atlıkarıncası’na mutlaka gelin ve burada da bir kare çekin. İçinizdeki çocuk da eğlenmek isterse bu atlı karıncalara binebilirsiniz.

Trocadéro Meydanı

4- Trocadéro Meydanı

Kulenin fotoğrafını çekebileceğiniz ve önünde hiçbir engelin olmadığı yer Trocadéro Meydanı oluyor. Burada çekebileceğiniz kule fotoğrafı da ok net olacaktır. Kule buradan çok uzak ve minik görünüyor. Yüksek bir platform olması sebebiyle Eyfel Kulesi’nin tam karşısında duruyor ve harika görünüyor. Meydanın zeminindeki şekillerle beraber harika geometrik şekiller görünüyor. Buradan çekeceğiniz en iyi kule fotoğrafı için sabahın il ışıklarıyla gelmeniz gerekiyor. Bu meydan asla boş kalmıyor.

Trocadéro Bahçeleri

5- Trocadéro Bahçeleri

Eyfel Kulesi’nin fotoğrafını çekmenin en zor yanı sürekli kalabalık olması. Fotoğrafta hep başka yüzler çıkıyor ve estetik görünüm biraz azalıyor. Ancak bu durumun olmadığı yerlerden biri de Trocadéro Bahçeleri. Buradan çekebileceğiniz karelerde tertemiz kule fotoğrafları elde edebilirsiniz.

Au Canon des Invalides’in Sokağı

6- Le Recrutement Café ve Au Canon des Invalides’in Sokağı

Çok güzel fotoğraf kareleri çıkartabileceğiniz yerlerden biri de Le Recrutement Café ve Au Canon des Invalides’in Sokağı. Çok ışıklı ve hareketli bu sokaktan da muhteşem Eyfel Kulesi kareleri çıkartabilirsiniz.

Arc de Triomphe

7- Zafer Takı (Arc de Triomphe)

Paris’in simgesi olan Eyfel Kulesi’ni çekebileceğiniz muhteşem yerlerden biri de Zafer Takı (Arc de Triomphe). Zafer Takı’nın terasından da beğeni rekorları kırabileceğiniz fotoğraf kareleri elde edebilirsiniz. Burada gün batımı fotoğrafları da harika görünüyor. Gün batımı renkleriyle beraber Eyfel Kulesi de harika görünüyor.

Seine Nehri’nden

8- Seine Nehri’nden

Seine Nehri kıyıları da Eyfel Kulesi’nin fotoğrafın çekebileceğiniz harika yerlerden biri. Aynı zamanda burada tur tekneleri de bulunuyor. 1,5 saat süren turda kulenin birçok farklı açıdan görünümünü çekebilirsiniz.

Montparnasse Kulesi

9- Montparnasse Kulesi

Montparnasse Kulesi Paris göbeğinde bulunan tek gökdelen. Bütün Paris manzarası ayaklarınızın altında bulunuyor. Bu sebeple de burada da Eyfel Kulesi fotoğrafı en net haliyle çıkıyor.

Avenue de Cameons

10- Avenue de Cameons

Kuleyi en güzel açıdan yakalayabileceğiniz yerlerden biri de Avenue de Cameons. Buradan da sosyal medyanız için çok güzel kareler elde edebilirsiniz. Burada da klasik Paris mimarisi le Eyfel Kulesi birleşiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir