Evde çalışamayalar için 6 farklı kafe önerisi!💻

📍Han, Karaköy
Karaköy’deki samimiyetin vücut bulmuş hali olan Han Karaköy, sadece sıcak ve samimi olmakla kalmayıp sessiz ve sakin olmasından dolayı sınavlara çalışmak için de harika bi’ çalışma ortamına sahip.

📍Voi Feriye, Çırağan
Klasiklerden vazgeçemeyenler için muhteşem İstanbul manzarası ve bütün gün çalışabileceğiniz alanları ile bizim en çok sevdiğimiz kafelerden biri. Sıkıldığınızda veya yorulduğunuzda boğaza bakarak motivasyonunuzu sağlamak, bu kafenin en güzel özelliği olabilir.

📍Sofa Moda, Moda
Özel çalışma alanları, bahçesi, gürültüden ve trafikten uzak konumuyla Anadolu yakasında en çok sevdiğimiz yerlerden biri. Çalışana saygı denilince Sofa, hep bir adım önde, çünkü burada her şeyi kapının dışında bırakıp saatlerce çalışabilirsiniz.

📍Story Coffee, Moda
Atmosferini, bahçesini ve kahvesini çok sevdiğimiz Story Coffee, sınav haftalarının en sevilen kafesi. Evde ders çalışmaktan bunalanların nefes alabileceği kafe de kulaklıklarınızı takıp çalışmalarınıza devam edebilirsiniz. Ayrıca şehrin gizli bahçelerini sevenler için de Moda’da ki en iyi bir adreslerden biri. Güzel kahvesi ve ferah bahçesinde günün her saati çalışabilirsiniz.

📍Grön Coffee, Erenköy
Burada motivasyon kazanmak bazen bu kadar kolay olabilir! Bahçeli olmasının yanı sıra harika atıştırmalıklarıyla da ayrı bir motivasyon kaynağı. Çok sevdiğimiz Grön Coffee’deki tek sorun, sürekli olarak çok kalabalık olması.

📍Bond Coffee, Ortaköy
Bond Coffee Ortaköy’ün tek bahçeli kafesi, umarız çoğalır çünkü yaz ve kış fark etmeksizin bahçeli kafeleri çok seviyoruz. Ayrıca burada gurup şeklinde çalışmak isteyenler de rahatlıkla çalışabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir