Erzincan’da düzenlenen uçurtma şenliğinde Gökyüzü uçurtmalarla süzlendi

Erzincan’ın Çağlayan Beldesi tarafından anasınıfı ve ilköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen uçurtma şenliğinde Erzincan semaları rengarenk uçurtmalarla süslendi.

Çağlayan İlköğretim Okulu tarafından Erzincan’ın Çağlayan Beldesi Çayır mevkiinde düzenlenen uçurtma şenliğinde güzel havada uçurtma uçurmanın keyfine varan çocuklar eğlenceli bir gün geçirdi. Doyasıya eğlenen çocuklara ebeveynleri ve öğretmenleri eşlik etti. Çayırlık alanda güle oynaya etkinliğin tadını çıkaran çocukların uçurduğu uçurtmalar Erzincan semalarını süsledi.

Çağlayan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Çelik, Çocukların güzel bir gün yaşadıklarını ifade ederek, “Hava durumu nedeniyle bu sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bugün kutlayabildik. Kutlamamız dahilinde 6 şubatta yaşanan deprem nedeniyle eğlenceye fazla yer veremedik. Buruk geçti törenimiz. Bunu bir nebze atlatabilmek için törenimize uçurtma şenliğimizi ekledik. Törenimizi okulda yaptıktan sonra çocuklarımızla buraya Çayırlı mevkii ye geldik. Uçurtmalarımızı çocuklarımız öğretmenleriyle birlikte yaptılar. Çocuklarımız uçurtmalarını uçuruyorlar. Güzel vakit geçiriyorlar” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir