Ergan Dağı sunduğu büyüleyici göl manzarasıyla misafirlerini ağırlıyor  

Erzincan’da bulunan Ergan Dağı yaz aylarında sunduğu muhteşem manzarasıyla ziyaretçiler tarafından ilgi topluyor. Dağda bulunan Ardıçlı Gölü’nün manzarası doğaseverler tarafından beğeniliyor.

Ergan Dağı’na gelen vatandaşlardan Davut Sevilir, “Ergan Dağı’nın kışın ayrı yazın ayrı bir güzelliği var. Biz yaz kış sürekli geliyoruz. Gördüğünüz manzara yazın başka bir güzel oluyor. Geldik burada pikniğimizi yaptık. Manzaranın güzelliğinden hoşnut olduk. Kışın da kayak yaparak bu güzelliği yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı bu güzellikleri görmeye davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kent merkezine 12 kilometre uzaklıkta bulunan Ergan Dağı, doğasıyla şehrin stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlara nefes oluyor. Gölün etrafında yeşilliğin tadını çıkararak piknik yapmak isteyenler için alanlar bulunuyor. Muhteşem manzarasıyla ilgi toplayan Ardıç Gölü, fotoğraf tutkunlarının da listesinde yer alıyor.

Ziyaretçilerden Emre Çimen, “Kış aylarında ayrı bir güzelliği olan, yazın daha bir farklı güzelliği olan Ergan Dağı’na ailemizle birlikte gezmeye geldik. Güzel bir mekân, hoş bir mekân. Tüm hemşerilerimizi hatta dışarıdaki hemşerilerimizi buralara bekliyoruz. Özellikle ziyaretlerini sık sık yapsınlar ki reklamlarını da duyuralım. Bu mekânı her şehirde bulamazlar ama Erzincan farklı bir şehir, güzel bir şehir.” şeklinde ifade etti.

Kış turizminde önemli bir yere sahip olan Ergan Dağı’nda bulunan Ardıçlı Gölü, yaz aylarında da muhteşem görüntüler sunmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir