Erciyes Kayak Merkezi yeni sezona hazırlanıyor

Türkiye’nin en gözde kış turizm merkezlerinden biri olan Erciyes Dağı, yeni sezonda kayakseverleri karşılamaya hazırlanıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin master planıyla modern mekanik tesislere ve her seviyede kayaksevere uygun pistlere ulaşan Erciyes Kayak Merkezi’nde yeni sezon heyecanı yaşanıyor

“Erciyes Kayak Merkezi yeni sezon için gün sayıyor”

19 mekanik tesisi ve birbirine bağlı 112 kilometre kayak pistine sahip Erciyes Kayak Merkezi, kayakseverleri ağırlamak için gün sayıyor.

Kayseri Erciyes AŞ Genel Müdürü Zafer Akşehirlioğlu, kayakseverlerin güvenliği için yaz boyunca sezon için hazırlık yaptıklarını belirterek, “Sonbaharın gelmesiyle pistlerimizdeki bozulmaları düzeltiyoruz. Onun dışında mekanik tesislerimizin hepsi elden geçiyor. Mekanik tesislerin yağlamasından cıvatasına kadar tüm bakımları yapılıyor. Karlama ünitelerimiz de elden geçiriliyor. En sonunda da testler yapılıyor.” dedi.

Akşehirlioğlu, Erciyes’in yeni sezonu da dolu dolu geçireceğinin altını çizerek, “Bu sezon da Erciyes’te yine güzel organizasyonlara imza atacağız. Hafta sonları ve ara tatiller ağırlıklı olmak üzere değişik faaliyetlerimiz, aktivitelerimiz olacak. Kış tatili için bizi tercih eden misafirlerimizi neşelendireceğimiz etkinliklerimiz olacak.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir