ANTALYA’NIN YASAK DİNLETMEYEN CAZİBESİ DÜDEN ŞELALESİ, TATİLCİ AKININA UĞRADI ÇİTLERİ AŞTILAR, GÖZ KAMAŞTIRAN GÜZELLİĞİ FOTOĞRAFLAMAK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR Ç İTLERİ AŞIP UÇURUM KENARINDA FOTOĞRAF ÇEKİNEN VATANDAŞ: “İNSANI CEZBEDİYOR, HAKKINI DA VERİYOR”

Düden Şelalesi’nde falezlerin cazibesi yasak dinlemiyor

Antalya’nın güzelliğine güzellik katan Düden Şelalesi, havaların ısınmasıyla yerli ve yabancı turistlerin daha çok ilgisini çekmeye başladı.

Şelalenin denizle buluştuğu alana gelen tatilciler, çitleri aşıp yaklaşmak yasak olan falezlerin ucunda daha güzel fotoğraf çekinebilmek için adeta birbirleriyle yarışıyor.

9 gün tatil ilan edilen Ramazan Bayramı’nda 2 milyon kişiyi ağırlamaya devam eden turizm başkenti Antalya’da, bayram yoğunluğu sürüyor. 

Tatilciler mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığında deniz, kum, güneş üçlüsünü doyasıya yaşarken, bir yandan da kentin doğa harikaları olan yerlerini de ziyaret ediyor.

Muratpaşa ilçesi Lara bölgesindeki dünyaca ünlü Düden Şelalesi’nin denizle buluştuğu alan, yerli ve yabancı tatilcilerin akınına uğradı.

Ziyaretçilerine adeta görsel şölen sunan şelaleye gelen tatilcilerden bazıları, çağlayan şelaleyi daha iyi görüntüleyebilmek için uyarı levhalarına aldırış etmeden çitleri aşıp uçurum kenarında bol bol fotoğraf ve video çekindi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir