Doğu Ekspresi’nde yarıyıl tatili heyecanı!

Ankara-Kars arasında sefer yapan Turistik Doğu Ekspresi’nde yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor

Sezonun ilk seferini 11 Aralık 2023 tarihinde yapan Turistik Doğu Ekspresi yarıyıl tatilinde hem çocukların hem büyüklerin tercihi oldu.

Turistik Doğu Ekspresi yolculuğuna devam ediyor

TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü’nün en uzun rotalarından biri olan ve Avrupa’da ilk 10 rota içerisinde bulunan Doğu Ekspresi, seyahat tutkunlarının en çok tercih ettiği güzergahlar arasında yer alıyor.

Doluluk oranı yarıyıl tatiline kadar yüzde yüze ulaşan Turistik Doğu Ekspresi, Ankara’dan yola çıkarak Kayseri, Sivas, Erzincan ve Erzurum’dan geçerek keyifli yolculuğunu Kars’ta tamamlıyor

Verilen 3 saatlik molada Erzincan’ın meşhur Girlevik Şelalesi’ni görme fırsatı bulan gezginler, bol bol fotoğraf çektiriyorlar.

Turistik tura annesi Burcu Ülkür ile birlikte katılan Ali Eren Taşdemir, “Annem beni buraya karnem iyi olduğu için getirdi. Annemle birlikte tren turunda Kars’a gidiyorum. Çok beğendim. Yolculuğumuz iyi geçiyor” dedi.

Fikret Karadeniz, emekliliğin tadını çıkarmak için tura çıktığını belirterek, “Yolculuğumuz çok güzel. Tren muhteşemdi. Bulunduğumuz yer çok güzel. Tekrar gelebilirim” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir