Cumalıkızık Orman Parkı vatandaşlar tarafından ilgi görüyor

Cumalıkızık Orman Parkı, Yıldırımlılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşların uğrak noktası, Cumalıkızık Orman Parkı oluyor.

Yeşilin ve doğanın keyfini bir arada yaşatan Cumalıkızık Orman Parkı’nın içerisinde; vatandaşların piknik yapılabileceği oturma alanları ve kütüphaneler bulunuyor.

İlçeye kazandırılan yeşil alanda, Yıldırımlıların aileleri ile birlikte mutlu bir gün geçirmesi için her imkânın bulunduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalar yürütüyoruz. Özellikle hemşerilerimizi günün yorgunluğundan kurtaracak sosyal mekânları ilçeye kazandırıyoruz. Bunlardan birisi olan Cumalıkızık Orman Parkı, açıldığı günden bu yana şehrin gözdesi oldu.” ifadelerini kullandı.

Yetişkinler Cumalıkızık Orman Parkı’nın mesire alanlarında vakit geçirirken; çocuklar da park bünyesinde bulunan oyun alanlarını kullanıyor.

Yaz sıcaklarında yeşilin içinde bir mola vermek ve doğa ile iç içe bir gün geçirmek isteyen Yıldırımlıların ilk tercihi, Cumalıkızık Orman Parkı oluyor. Vatandaşların huzurunun ve mutluluğunun bir arada düşünüldüğü bu alan, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir