Çambaşı Yaylası’nda renkli kar festivali

Ordu’nun Çambaşı Yaylası’nda düzenlenen ’19. Çambaşı Kar Festivali’, renkli anlara sahne oldu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Kabadüz Belediyesi tarafından 2000 rakımlı Çambaşı Yaylası'nda düzenlenen festival, il içinden ve dışından yüzlerce katılımcıyı ağırladı. Festival kapsamında müzik eşliğinde horon tepilen, kartopu oynanan ve kızaklarla kayma keyfi yaşanan etkinlikler düzenlendi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, festivalde yaptığı konuşmada, Çambaşı Yaylası'na yapılan 300-400 milyon liralık yatırımı vurgulayarak, yakın zamanda açılacak olan Gönderiç Tepesi'nin de bölgeye katkı sağlayacağını belirtti.

Festivalde halk oyunları gösterileri, kar üzerinde güreş ve kızak yarışları gibi etkinliklerin yanı sıra ücretsiz ulaşım desteğiyle katılımcıların memnuniyeti arttı.

Festivale katılan vatandaşlar, doyasıya bir gün geçirdiklerini ifade ederek, ücretsiz ulaşımın büyük bir avantaj olduğunu belirttiler.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği etkinlik sayesinde keyifli bir hafta sonu geçirdiklerini dile getiren katılımcılar, festivalin güzelliklerini övgüyle anlattılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir