Bilge Kağan Etil’in kanunları bozan performansı!

Müzisyenlerin yeteneklerini yerel enstrümanlarla 60 saniyede sergilediği Red Bull 60 Seconds’un birinci sezonun son bölümünde KÖFN’den Bilge Kağan Etil, kanun ile harika bir performans sergiledi.

Türkiye’nin en yetenekli sanatçılarına daha önce alışık olmadıkları yerel müzik aletlerini deneyimleterek muhteşem parçalar ortaya çıkaran 60 Seconds’da sanatçılar unutulmaz performanslara imza atıyor. 60 Seconds’ın ilk sezonunun son konuğu, KÖFN grubu üyelerinden Bilge Kağan Etil oldu. Bilge Kağan Etil’in yerel enstrümanlardan kanun ile 60 saniye içinde sergilediği muhteşem performans, sosyal medya hesaplarında bugün itibariyle yayında.

Kanun performansı ile alışılmışın dışına çıkan Bilge Kağan Etil, müzikal yeteneğini bir kez daha sergilemiş oldu. Takipçileri tarafından da çok beğenilen ve anlık bir şekilde ortaya çıkan performansın 60 saniyeden daha fazla dinlemek isteyenler ise bir hayli fazla. Müzikseverlere harika bir 60 saniye yaşatan Bilge Kağan Etil, yerel enstrüman olan kanun ve teknolojiyi bir araya getirerek yepyeni ve mükemmel parça oluşturdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir