Balkan ve Türkiye turizmini buluşturan etkinlik Belgrad’da!

Düzenlediği etkinliklerle Dünya’nın en etkili 10 turizm etkinliğinden biri ödülünü son 4 senedir alan Uzakrota, 2017 ve 2020’de düzenlediği Belgrad etkinliğine bir yenisini ekliyor.
Belgrad Turizm Ofisi desteği ile 08 Nisan 2022’de Metropol Palace Hotel’de gerçekleşecek etkinlik Balkan pazarına açılmak isteyen Türk markaları için oldukça önemli olacak. Yaklaşık 40 konuşmacı ve 600 turizm profesyonelinin katılacağı etkinlikte “Balkan ve Türk Seyahat Pazarı”, “İş Seyahatleri ve Etkinlikler”, “Kurvaziyer Turizmindeki Inovatif Trendler”, “Mass Turizmin Geleceği” gibi birçok konuya değinilecek.

KONUŞMACILAR DA BELLİ OLDU

Karadağ merkezli Allegrakrstarenja.com CEO’su Mihailo Vukic, Polonya merkezli Weco Travel MICE Müdürü Grażyna Grot-Duziak, Hollanda merkezli Meetings.com CEO’su Bas Lemmens, Ukrayna merkezli Join UP’ın Genel Müdürü Ivan Lysak, Romanya merkezli Eturia CEO’su Sorin Stoica, Dubai merkezli Travel ATS CEO’su Saleem Sharif, HotelRunner’dan Rıza Kaynak, Wego Hotel Müdürü Katerina Wolters, Bidroom CEO’su Michael Ros ve Eddy Travel CEO’su Edmundas Balčikonis gibi 40’ın üstünde üst düzey konuşmacının katılacağı etkinliğe link üzerinden kayıt olabilirsiniz. Biletler: https://www.eventbrite.co.uk/e/uzakrota-balkans-belgrade-tickets-239478646077

PEKİ NEDEN UZAKROTA BALKANS’A NEDEN KATILMALISINIZ?

Endüstriyi neyin harekete geçirdiğini kavrayın. Son 20 ayda çok şey oldu, bu yüzden Balkan bölgesinde herkesin ne üzerinde çalıştığını görmek isteyebilirsiniz.

Eğer Balkan Turizm Dünyasında iş yapmak ve networkünüzü genişletmek istiyorsanız, Uzakrota Balkans 2022 olmanız gereken başlıca yerdir. Tur operatörleri, havayolları, oteller, seyahat teknoloji şirketleri, startup’lar, influencer’lar ve VC’ler ile iş yapmak için orada buluşabilirsiniz.

Sektördeki uzmanların ilham verici konuşmalarıyla dolu bir gündemimiz var. Yeni taktikler ve stratejilerle bir sonraki seviyeye geçin, konuşmacılarımız ve katılımcılarımız ile genel atmosferden enerji alın. Kendinizi harika bir 2022 ‘ye hazırlayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir