Balık Gölü manzarası eşliğinde dev Türk bayrağı ile uçtu

Yamaç paraşütü sporcusu Mustafa Ulutaş, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlamaları çerçevesinde Ağrı’da 2241 metre rakımdaki Türkiye’nin en yüksek gölü olan Balık Gölü manzarası eşliğinde paraşütle uçarak 60 metrekarelik Türk bayrağı açtı.

2241 metre rakımdaki Türkiye’nin en yüksek gölü Balık Gölü’ne çıkan yamaç paraşüt sporcusu Mustafa Ulutaş, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında yapacağı uçuş işin önce hazırlık yaparak paraşütüyle havalandı.

Uçuş sonrası konuşan Mustafa Ulutaş, “Bu sporu çok seviyorum. Hava Sporları Federasyonu tepe tescil görevlisi olarak Ağrı’ya geldim.Kutlamalar çerçevesinde düzenlediğimiz etkinlikler kapsamında bizler de Türkiye’nin gerçekten saklı cennetlerinden biri diyebileceğimiz Balık Gölü’ne geldik. Burada gölün manzarası eşliğinde uçuşlar gerçekleştirdik. Uçuş sırasında Şanlı bayrağımızı dalgalandırmak istedik. Çok keyifli ve güzel bir uçuş oldu. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında gururlu ve mutluyuz. Bu vatan uğruna canlarını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir