Antalya’da etkili olan sıcak hava nedeniyle tatilciler soluğu “Kar Dünyası”nda aldı

Antalya’da etkili olan sıcak havadan bunalan tatilciler “Kar Dünyası”nda serinliyor.

Kar Dünyası ve Buz Müzesi, 1500 metrekarelik bir alanda soğuk havanın keyfini çıkarmak isteyen ziyaretçilerini ağırlıyor.

Sıcak havada serinlemek isteyen vatandaşların bazıları denize girmeyi tercih ederken; bazıları eksi 2 derecede tutulan kar ortamında, buzdan heykellerin ve kaydırakların bulunduğu “Kar Dünyası” eğlence merkezinde soluklanıyor.

Kar Dünyası İşletme Müdürü Okan Gürses, “Buzdan heykellerimiz, kaydıraklarımız var ve ziyaretçilerimiz burada fotoğraflar çekiyor. 7’den 70’e herkes kayabiliyor. Dışarısı çok sıcak, Antalya’da bir de nem var. Turistlerin çok yoğun ilgisi var. Her ülkeden ve yaştan çok sayıda ziyaretçimiz var. Hindistan’dan tutun da Avusturalya’ya kadar birçok ülkeden gelen var.” ifadelerini kullandı.

Antalya’nın merkezinde böyle bir tesisin olmasının turistleri mutlu ettiğini dile getiren Gürses, “Dışarısı çok sıcak, 40-45 dereceleri buluyor, eksi 2 dereceye girdiği zaman hem şaşırıyor hem de hoşlarına gidiyor, genelde hep olumlu dönüşler alıyoruz. Günlük ziyaretçi sayımız 1000 civarında ve gün geçtikçe sayımız artıyor. Sıcaktan bunalan herkesi buraya davet ediyoruz.” dedi.

Kar Dünyası tesisine giren ziyaretçiler öncelikle şaşırıyor ardından serin havanın keyfini çıkarıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir