Aktaş Şelalesi güzelliği ile ziyaretçilerini mest ediyor

Düzce’de yer alan Aktaş Şelalesi, sunduğu görsel şölenle kendisine hayran bırakıyor. 

Tropikal görüntüler sunan şelale, 50 metre yükseklikten düşen su sesi ve yeşillikleri ile ziyaretçilerine ev sahipliği yapıyor.

Düzce’nin en güzel yerlerinden biri olan Akçakoca, serinleten havası ve muhteşem doğası ile huzurlu bir ambiyans sunuyor.

 “Tropikal bir ormanda gibiyim”

Ankara’dan Düzce’yi gezmeye gelen üniversite öğrencisi Onur Aydınoğlu, “Ankara’dan Düzce’ye gezmeye geldim. Şimdi Aktaş Şelalesi’ndeyim. Öncelikle şelaleden başlayayım. Şelale harika. Sesi ve suyu mükemmel. Şu anda tropikal bir ormanda gibiyim. Yolla ilgili konuşmak gerekirse zorlu bir yürüyüş yolu var. Taşlı, çamurlu yollardan geçiyorsunuz ve yollar tamamen dağ. Düzgün bir yol yok. Herhangi bir kronik rahatsızlığınız var ise veya belli bir yaş üzerindeyseniz gelmek biraz zor. Ancak gelirken dahi tüm manzaralar çok hoş. Eğer Düzce’ye yolunuz düşerse, Akçakoca’ya yolunuz düşerse kesinlikle gelmenizi öneriyorum” ifadelerini kullandı.

Ankara’ya en yakın denizi olan yerin Akçakoca olduğunu vurgulayan Aydınoğlu, “Denizi kıyısı olan Akçakoca, Ankara’ya en yakın yer. Zaten denize kadar gelip burayı görmemek büyük hata olur. Burası Düzce’nin, hatta Türkiye’nin en güzel yerlerinden birisi” dedi. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir