“AKM Çocuk Sanat Festivali” başlıyor!

Tiyatro oyunları, özel gösteriler, atölyeler, çizgi film gösterileri ve animasyonların yer aldığı, “AKM Çocuk Sanat Festivali” 20-23 Nisan’da gerçekleştirilecek

Atatürk Kültür Merkezi’nden (AKM) yapılan açıklamaya göre çocuklar, tavanından duvarına kadar her yeri boyanan büyük bir evi kendi hayal dünyalarına uygun renklendirecek, “Sen de Çal” köşesinde piyano çalma deneyimi yaşayacak ve yer piyanosunda yürüyerek kendi bestelerini oluşturabilecek.

Türkiye’nin ilk ve tek bebek, çocuk ve ailelerine yönelik klasik müzik topluluğu Baby Concerts, “Amerika’dan Avrupa’ya Yolculuk” adlı konseriyle canlı performans sergileyecek.

Kahve Konserlerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel, çeşitli ulusal ve uluslararası piyano yarışmalarında ödüller kazanan, 2023’te ilk albümü “The Sense Of My Childhood”u yayınlayan Derin Çopur sahne alacak.

Tiyatro gösterileri yapılacak

AKM Çok Amaçlı Salonda, Danimarkalı yazar Andersen’in “Parmak Kız” adlı hikayesiyle “Alaeddin’in Sihirli Lambası’nı harmanlayarak uyarlanan “Sihirli Lamba” oyunu küçük sanatseverlerin ilgisine sunulacak.

Çocuklar, AKM Çocuk Sanat Merkezi’nde, “Gölge Oyunu Tasviri Yapımı”, “Kukla Yapım Atölyesi”, “Çocuk Arkeologlar Kazıda”, “Ahşap Oyuncak Yapımı Atölyesi”, “Van Gogh ve Ayçiçekleri” ve “Çini Sanatı ile Tanışıyorum” başlıklı atölyelere katılabilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir