Akdeniz ve Ege’yi birbirine bağlayan Göller Ekspresi

Akdeniz ve Ege’de bulunan güzide şehirlerimiz Isparta ve İzmir arasında karşılıklı sefer yapan Göller Ekspresi’nde keyifli bir yolculuğa çıkıp yeni yerler keşfedebilirsiniz. Sizi Göller Ekspresi hakkında tüm ayrıntıları öğrenebileceğiniz içeriğimize davet ediyoruz…

İsparta’dan İzmir’e yolculuk

Devlet Demir Yolları (TCDD) Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada 2008 yılında yapım ve onarım çalışmaları gerekçesiyle ara verildikten 11 yıl sonra geçen Ekim ayında tekrar seferlere başlayan Göller Ekspresinde seferlerdeki yolcu sayısı bakımından, Isparta’dan İzmir’e gidişin daha fazla olduğu kaydedildi.

Göller Ekspresi güzergah olarak Isparta – Burdur – Denizli – Aydın ve İzmir olarak seyreden Göller Ekpresi, dönüşte ise İzmir – Aydın – Denizli – Burdur ve Isparta olarak yolculuk yapmaya imkan tanıyor.

Tren seferlerinin Şehit yakınları ve Gazilere ücretsiz, 65 yaş üzeri vatandaşlara yüzde 50, öğrenci – asker ve bazı meslek gruplarına yüzde 15 ile bazı kamu kurum ve kuruluş çalışanlarına da belirli oranlarda indirim sunulduğu belirtildi.

11 yıl sonra yeniden başlayan seferlere halkın yoğun ilgisi ve gözlemlenirken toplu yolculuklar için de rezervasyon talepleri var.

Her gün Isparta Garı’ndan 22:30’da kalkan Göller Ekspresi Denizli, Nazilli ve Aydın’dan geçerek İzmir’e ulaşıyor. İzmir Basmane Garı’ndan ise her gün 23:00’de kalkıyor. Burdurlu yolcular da Isparta Gümüşgün istasyonunu kullanarak ekspresle seyahat edebiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir