Adeta yüzen otel! Kruvaziyerler tatilcilere farklı deneyimler vadediyor

Ege adalarına keyifli bir yolculuk yapmak isteyenler, “yüzen otel” olarak adlandırılan gemilerle benzersiz bir tatil deneyimi yaşıyor. Büyük gezinti gemilerini tercih edenler, mavi yolculukla yeni yerler keşfetmenin tadını çıkarıyor.

Seyahatleri boyunca birçok ada ve liman şehrine uğrayarak farklı yerler görme fırsatı buluyorlar. Miray Cruises gibi yerli sermayeli şirketlerin gemileri, konforlu odaları, zengin mutfağı, yüzme havuzları, sinema ve eğlence etkinlikleriyle karadaki 5 yıldızlı otelleri aratmıyor.

Gemiler, her sabah farklı bir yerde uyanma imkanı sunuyor, bu da yolculara benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Misafirler arasında gemi turuna katılanların memnuniyeti oldukça yüksek, çünkü bu tür tatiller onlara harika anılar ve yeni deneyimler kazandırıyor.

Yerli sermayeli kruvaziyer turizm şirketi Miray Cruises’a ait 164 metre boyundaki M/V Gemini gemisi de 400 kamarasında 1000 konuğu ağırlayabiliyor. Yolcularına Ege adalarını gezdiren gemi, Kuşadası kalkışlı 3 günlük gezi programı kapsamında Batnoz Adası’nın ardından Pire, Mikonos ve Santorini’ye uğrayarak turunu tamamlıyor.

Yolcular, her limanda inerek geziye katılıyor. Gemiye, uğrak noktalarında yeni yolcular da dahil olabiliyor.

Miray Cruises Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Uğurlu, hayatının yaklaşık 34 yılını yolcu gemilerinde geçirdiğini, 2012 yılından beri de tek Türk kruvaziyer firması olarak turizm sektöründe hizmet verdiğini söyledi.

Misafirlerinin çoğunluğunun Amerika, Uzak Doğu ve Latin ülkelerinden olduğunu ifade eden Uğurlu, gemide 25 ülkeden 380 kişilik mürettebatla hizmet verdiklerini kaydetti.

Uğurlu, kruvaziyerlere yüzen otel denildiğini belirterek, "Bu tatilin en büyük avantajı değişik adalara gidiyorsunuz. Her sabah uyandığınızda farklı bir adadasınız. Düşünsenize, sabah bir kalkıyorsunuz Rodos'ta, Atina, Kuşadası'ndasınız. Daha ne olsun ki. Yolcu gemilerinin birazcık farklı bir havası var otellere göre." diye konuştu.
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir