90’lar temalı kafe geçmişe götürüyor

Bursa’da bulunan kafe, dekorasyonu ve iç atmosferiyle misafirlerine 90’ların ruhunu yaşatıyor. İçerisinde 90’larda kullanılan ürünlerin bulunduğu bakkal ile geçmiş günler canlı tutuluyor. Ayrıca haftanın 3 günü açık hava sineması ile eski Türk filmleri ziyaretçileriyle buluşuyor.

Osmangazi ilçesinde yer alan kafe, antika eşyalarla dekore edilmiş ortamıyla misafirlerini 90’lı yıllara götürüyor. 90’ların günlük yaşamına ait eşyaları gören ziyaretçilerin hatıraları yeniden canlanıyor. Haftanın 3 günü açık hava sinemasıyla Türk sinemasının nostaljik filmlerini izlemek de mümkün. Kafe içerisinde bulunan kuzine soba sayesinde ziyaretçiler geçmiş yılların sıcaklığını ve lezzetlerini deneyimleyebiliyorlar. Ayrıca kafenin girişindeki bakkal, minik ziyaretçilere eski zamanların ürünlerini sunuyor.

Kafenin işletmecisi Bayram Özdoğan, ziyaretçilere 90’lı yıllardaki samimiyeti yaşatmayı amaçladıklarını belirtiyor. Açık hava sineması da bu nostaljik deneyime katkı sağlıyor. Ayrıca, kafede veresiye yazdırma geleneğini canlandırarak 90’ların kültürünü yaşatıyorlar.

Kafede yaklaşık 60 çeşit gazoz bulunuyor ve bu da 90’lara ait bir detayı yansıtıyor. Ziyaretçilerin kendi evlerindeki antika eşyaları hediye etmeleri ise kafenin benimsenen bir atmosfere sahip olduğunu gösteriyor.

Buraya gelen misafirlerin 90’lı yıllara dair hatıraları canlanıyor ve bu duygusal anlar bazen göz yaşlarına neden oluyor. Kafe, 90’ları yaşamış olan ziyaretçilerine bu özel dönemi tekrar yaşatma amacını taşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir