74. Uluslararası Berlin Film Festivali başladı

Berlin’de düzenlenen 74. Uluslararası Berlin Film Festivali’nde, Cillian Murphy’nin başrolünde yer aldığı “Small Things Like These” adlı dram filmi öncesi kırmızı halıda, birbirinden ünlü isimlerin geçiş yaptığı bir atmosfer oluşturuldu.

İrlandalı aktör Cillian Murphy, ABD’li yapımcı ve aktör Matt Damon, Belçikalı yönetmen Tim Mielants, İrlandalı aktris Eileen Walsh, İngiliz aktris Emily Watson, Kenyalı-Meksikalı oyuncu Lupita Nyong’o, İtalyan oyuncu ve yönetmen Jasmine Trinca, İspanyol yönetmen Albert Serra ve birçok ünlü isim, gösterim öncesinde kırmızı halıda bir araya geldi. Berlin Belediye Başkan Yardımcısı Franziska Giffey, Almanya Kültür ve Medyadan Sorumlu Claudia Roth, Almanya Aile Bakanı Lisa Paus, Berlin Belediye Başkanı Kai Wegner, Almanya Sağlık Bakanı Karl Lauterbach gibi önemli isimler de etkinlikte yer aldı.

Cannes Film Festivali Genel Delegesi Thierry Fremaux, Cannes Festivali Başkanı Iris Knobloch, Alman yönetmen ve oyuncu Maria Schrader, Lüksemburglu oyuncu Vicky Krieps, Alman aktör Juergen Vogel ve partneri Alman aktris Natalia Belitski, Sunucular Hadnet Tesfai, Jo Schueck ve Alman oyuncu Hannah Herzsprung da kırmızı halıda göz alıcı bir şekilde boy gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir