Doğu Ekspresi ile yolculuk bizlere ne vaat ediyor?

Son zamanların en popüler gezi rotası Doğu Ekspresi herkesin ilgi odağında. Muhteşem bir yolculuk deneyimi sunan tren yolculuğunda yine muhteşem manzaralar size eşliyor ediyor olacak. Farklı bir deneyim yaşamak isteyen herkesin çıktığı bu yolculuk bizlere ne vaat ediyor? Herkesin öv e öve bitiremediği ve gidemeyenlerin gözünde tüten Doğu Ekspresi yolculuğunda bakın neler var?

LEZZETLİ YÖRESEL YEMEKLERLE TANIŞMA FIRSATI

Doğu Ekspresi sizlere yöresel yemeklerle yerinde tanışma fırsatı verir. Erzincan’da 3 saatlik mola verildiğinde yörenin en lezzetli yemekleriyle buluşma fırsatı buluyorsunuz. İliç’te ise 3 saat ve Erzurum’da 3 saat verilen molalarda şehirlerin en güzel yemekleri sizi bekliyor olacak. Erzurum’da Cağ Kebabı yiyebilir muhteşem lezzetleri bölgedeki orijinal mekanlardan tadabilirsiniz.

TARİHİ YERLERİ GEZME ŞANSI

Birçok ilin tarihi noktalarını gezebilirsiniz. Doğu Ekspresi sizlere geçtiğiniz illerin tarihi yapılarını yakından görme şansı veriyor. Kısa süreli molalarda gar yakınında bulunan gezi noktalarını çok rahat keşfedebilirsiniz. Erzincan’da Terzibaba’nın Türbesi’ni Taşçı Hamamı, Erzincan Kalesi ve Saat Kulesi’ni ziyaret edebilirsiniz. İliç’teki molada Bağıştaş Köprüsü, Kemaliye Karanlık Kanyonu’nu Kemaliye Evleri’ni gezebilirsiniz. Erzurum’da ise Üç Kümbetler, Çifte Minareli Medrese ile Türk İslam Eserleri ve Etnografya Müzesi olarak kullanılan Yakutiye Medresesi ziyaretçilerini ağırlıyor.

HAYATINIZIN EN UZUN YOLCULUĞU OLABİLİR

Doğu Ekspresi uzun bir tren yolculuğuna çıkmak isteyenlerin hayali. Hayatımızda netleştirmek istediğimiz her şeyi en iyi şekilde düşünerek karara bağlamak isteriz. Yol boyu uzayan güzel manzaralar ve sakinlik bunun yanında internetten de biraz uzak kalmak yolculuk boyu her konuda yeni kararlar almanız için çok iyi gelecek. Hep hayalini kurduğunuz o uzun yolculuğa Doğu Ekspresi ile çıkabilirsiniz.

YENİ İNSANLARLA TANIŞMA FIRSATI

Bu uzun yolculuk size uzun yıllar sürecek dostlar kazandırabilir. Birini en iyi yolculukta tanıyabileceğinizi biliyor muydunuz? Yol boyu birbirine her konuda yardımcı olan Doğu Ekspresi yolcuları bu uzun yoldan sonra da görülmeye devam edebilirler. Aynı zamanda sazlı sözlü güzel bir yolculuk sizi bekliyor olacak. Yolcuların saatler boyu gittiği trende oyun havalarıyla ve yöresel müziklerle şölen oluşturuluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir